Mot Roskilde-festivalen!

27 juni, 2013 at 6:19 e m

Roskilde-festivalen

Roskilde-festivalen har varit vänliga nog att bjuda in Meadowmusic till festivalen, så nästa vecka beger jag mig dit tillsammans med mer än 100 000 konsertbesökare, pressmänniskor, artister och andra. Den egentliga festivalen börjar den 4:e, på torsdagen, så då kommer jag vara där, och som medhjälpare har jag med mig min trettonåriga dotter Marta (som uppenbarligen blir den yngsta ackrediterade nånsin, enligt de på festivalen).

Marta

Marta

Jag brukar ju mest skriva om studioinspelad musik, så detta blir första gången jag ger mig ut på fältet för bloggens räkning. Har inte bestämt än hur det kommer se ut, men nån form av rapportering ska ni å här, och hinner jag nästa vecka så kommer jag att skriva om några artister som ska spela där.

De stora namnen på festivalen är i år Metallica, Kraftwerk, Queens of the Stone Age, Rihanna och några till, men det är mer än 200 artister som ska uppträda, så det blir svårt att välja. Även om jag inte vill missa Kraftwerk och Queens of the Stone Age tex, så kommer jag nog min vana trogen att försöka hitta lite mindre kända artister att skriva om.
Ska du till Roskilde och vill träffas så hör gärna av dig.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •