Douglas Unger – ”Old News”

13 juni, 2013 at 6:20 e m

Douglas Unger

Douglas Unger kom ut med sin andra fullängdare under våren, ”Old News”, sju år efter debuten 2006. Pratar vi genre så landar vi i countryrock och amerikansk rock, med företrädare som Ryan Adams och Wilco, men även andra storheter som Bruce Springsteen, Tom Waits och Bruce Cockburn gör sig påminda. Jag tycker det är en riktigt bra, njutbar platta där Douglas gör sitt högst personliga avtryck i dessa vältrampade marker. Soundet är riktigt bra, nära, jordigt och skitigt, som om vi satt på en mindre klubb och lyssnade och hans inlevelsefulla röst är som gjord för att leva ut i denna musik. Definitivt något av det bästa jag hört på länge inom genren.

Douglas Ungers hemsidapå Facebookpå Spotifypå Wimppå Soundcloud

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •