Silencio Stampa – ”Kalejdoskop”

21 maj, 2013 at 3:13 e m

Silencio Stampa

Fredrik Jonassons electronicaprojekt Silencio Stampa har jag skrivit om förut. Senaste albumet ”The Red Album” kom ut 2011, men han har sedan dess även släppt en rad singlar och EP. I mars kom det nya albumet ”Kalejdoskop” ut, ett album som jag tycker skiljer sig en del från det tidigare och som tilltalar mig än mer.

Jag sveps in varma analoga mäktiga synthar med svepande vackra melodier som andas inte så lite nostalgi från sjuttiotal och åttiotal. Han kryddar dessutom med ett par snygga ballader med sång av Jenny Gabrielsson Mare respektive Compute, där du kan lyssna på den sistnämnda här nedan med ”The Hours”. Riktigt trevligt album och bäst hittills från Silencio Stampa.

Silencio Stampas hemsidapå Facebookpå Spotifypå Bandcamp

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •