Karin Ström – ”NY/LA”

16 maj, 2013 at 2:31 e m

Karin Ström (photo by Ellinor Stigle)

Karin Ström är kanske mest känd tidigare för sina egna electronica-produktioner. Efter sex år av ensamt producerande kände hon dock ett behov av att ha sällskap i studioarbetet, vilket ledde till att hon i USA gav sig in i ett samarbete med producenten Mark Ephraim (A Nighthawk, Sibille Attar, Sofia Knapp). Tillsammans med musikerna Kevin Barker (Feist), Parker Kindred (Godspeed You! Black Emperor), och Tyler Wood (Antony & the Johnsons) spelade de in de två låtarna ”New York” och ”Los Angeles”   i Vibromonk Studios, Brooklyn. Hon berättar vidare att låtarna är de första i ett större projekt med låtar som handlar om hennes förhållande till olika städer.

Karin Ströms hemsidapå Facebookpå Spotifypå Wimppå Soundcloud

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •