Adam Tensta – ”The Undeniable Tape”

25 april, 2013 at 3:50 e m

Adam Tensta

Med två veckors mellanrum släppte Adam Tensta fem nya låtar från December till Januari, där varje låt innebar ett samarbete med en annan svensk artist. I mars släppte han denna låtsamling som ett album, ”The Undeniable Tape”.

“The Undeniable Tape is a collection of songs that I created during the travels across Europe and Africa. The songs were created along with other Swedish artists, artists for whom I have great respect for. TheUndeniable EP is not really a sequel to my previous album, rather a 6-track tribute to the listeners who’ve kept up with me during my travels. It’s a tribute to the generation of Swedes who are citizens of the world, and it’s first and foremost a tribute to everybody that is listening to my thoughts”

Det blir till en briljant samling musikaliska möten, och en härlig blandning av stilar där han samarbetar med Duvchi, Chords, Eboi, Adam Kanyama, Elliphant respektive David Sandström (Refused) i varsin låt. Bästa svenska hip hopen just nu.

Adam Tenstas hemsidapå Facebookpå Spotifypå Wimppå Soundcloud

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •