The Sweet Serenades – ”Help Me!”

10 oktober, 2012 at 4:46 e m

The Sweet Serenades

The Sweet Serenades skrev jag om förut i samband med deras debutalbum. Tidigare i år har de också släppt ett par singlar från det nya albumet ”Help Me!”, vilket släpptes under förra månaden. Om du gillade deras indiepop förut så lär du inte bli besviken på denna platta, men de har gått vidare med ett kompaktare sound med mer dämpade gitarrsträngar , fler pukor och ett större driv. Det är medryckande indie pop med en stor dos lekfullhet, humor och sneglingar åt klassiska grepp från pophistorien, där de till och med lyckas med konsstycket att få in stönanden á la den gamla Eurovision-låten ”Djingis Khan” och falsettkörer från 60-talssurfpop i samma låt (”Terminal 2”).

The Sweet Serenades hemsidapå Facebookpå Spotify

Can’t Get Enough

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •