Niels Nielsen – ”Shadow Twin”

24 oktober, 2012 at 9:34 e m

Niels Nielsen

Förra året skrev jag om Niels Nielsen och hans album han hade släppt då. När han nu återvänder hit med den färska EP:n ”Shadow Twin” i bagaget så är det något helt annat jag möts av. För det första så pratar vi om ett band nu istället med de tre medlemmarna Niels Nielsen, Henric Bellinger och Anders Ristenstrand, och för det andra så har den mer svårtillgängliga indien ersatts av en direkt melodiös electropop med dansgolvspretentioner. Först med den lite mörka discovarianten ”Shadow Twin” som exploderar i  technosynthar och sen den balladmässiga 80-talstryckaren ”I’m Not Here”. På EP:n finns också tre remixar av låtarna.

Niels Nielsen på Facebookpå Spotifypå Wimppå Bandcamp

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •