The Grand New Wrong – ”Seconds”

6 mars, 2012 at 5:15 e m

The Grand New Wrong är i första hand inspirerade av grunge med förebilder som Nirvana, Alice In Chains, Pearl Jam mfl. Det hörs också tydligt på deras senaste EP ”Seconds”, som kom ut förra året. ”Seconds” är deras andra EP, och de har också en ny singel på väg ut, som du kan förhandslyssna på på deras hemsida.

Basisten Björn Granat berättar att bandnamnet hade funnits i hans tankar redan innan bandet fanns. The Grand New Wrong står för hans mening att mycket av det som tidigare var norm, tex solidaritet, medmänsklighet, riktig musik mm, numera har blivit tabu, fel och onormalt.

Du kan lyssna på deras musik på Spotify och följa dem på hemsidan eller på Facebook. Här är första spåret på ”Seconds”

Trails

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •