InLOve – ”Sister Blue”

26 mars, 2012 at 2:00 e m

In LOve

För tre år sen så skrev jag om Lo Kivikas som soloartist. Året efter började hon samarbeta med legendaren Bosse Skoglund för att spela in en ny platta, vilket sedan resulterade i albumet ”Sister Blue” och bandprojektet InLOve.

Det är en intim historia med långsam, soft rock och Americana och som namnet antyder, bluesinfluerat, icke minst manifesterat i Roland Nilssons underbara munspel. Förutom att jag tycker att ljudet känns lite väl komprimerat på sina ställen för min smak, så är det en stark, känslosam platta där det handlar mycket om Lo’s speciella röst och uttryck, en röst som påminner lite om Marianne Faithful.

Du kan lyssna på albumet på Spotify och följa InLOve på Facebook.

Lay Down
Knocked Out

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •