Broken Boys – ”Heat and White”

25 november, 2011 at 4:29 e m

Broken Boys

Även idag blir det instrumental musik, men av en annan karaktär i form av Broken Boys nya album ”Heat and White”. Här handlar det om dub, electronica, samplingar och en ganska mörk urbaniserad stämning.

Det hela känns omsorgsfullt gjort och lite som ett konstnärligt collage som vävs ihop till en helhet. En riktigt stark debut från Malmöbandet där Olof Persson berättar om bandnamnet att han en gång såg det sprejat på en vägg i Mocambique och kände att det passade ihop med deras musik som tuff och sorglig på samma gång.

Broken Boys låter dig både lyssna och ladda hem plattan fritt på deras Bandcamp-sida. Du hittar dem också på Spotify och på Facebook.

A C# (E F#)

Stötta artisten: Köp ”Heat and White” på iTunes

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •