Projekt Elliot

28 september, 2011 at 11:47 f m

Projekt ElliotProjekt Elliot är enligt honom själv, Elliot, en lo-fi satsning med svensk (skånsk) text och uttryck. Nyligen har han kommit ut med den tre låtar långa EP:n  ”Del 1: Äventyr i Lo Fi”.

Jag tror inte jag själv skulle kalla det lo-fi i ett ljudmässigt avseende; vad han syftar till är enkelheten i det hela då det handlar om Elliot ensam med sin gitarr, varken mer eller mindre. Och det räcker gott för mig.

Det är lugnt och lågmält, men blir ändå laddat i den lite melankoliska stämningen. Han sjunger om att gå sin egen väg, om att inte komma fram, om att vara människa, men gör det på ett anspråkslöst och ödmjukt sätt så att det känns mänskligt och personligt. Kanske lite som en hyllning till den lilla människan i oss.

Du kan lyssna på och ladda hem låtarna på Projekt Elliots Bandcamp-sida och de finns också tillgängliga på Spotify.

Dom som aldrig kommer fram

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •