Croall & Sons

23 maj, 2011 at 4:31 e m

Croall & SonsMoa-Lina Croall, författare och tidigare sångerska i Cargo och Jormahuset, kallar sig Croall & Sons som soloartist. Live uppträder hon oftast ensam med en loopstation och diverse instrument, men på låtarna du kan lyssna på här nedan har hon gästats av medlemmar från Jormahuset.

Intressant nog så presenterar hon dessa två låtar som remixer på egna tidigare produktioner. Går jag in och lyssnar på dessa så känns dessa nya remixer som en naturlig uppgradering där hon ingjuter mer energi i dessa utmärkta pop-låtar. Speciellt ”And I Stood” fastnade hos mig direkt, en låt där melodin och det övriga kompet på något sätt rullar fram på basslingorna och lyckas växla mellan dramatik och lättsam pop utan att det känns konstigt.

Croall & Sons hittar du på Myspace.

And I Stood (remix)
From Where You Are (remix)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •