Artymove

20 maj, 2011 at 4:01 e m

ArtymoveJag skulle egentligen skriva om Artymoves EP ”One of These Days”, som de släppte under våren. Sedan det släppet har de hunnit med att släppa singeln ”Love Me”, vilken har klättrat på diverse listor senaste tiden.

”One of These Days” är hursomhelst en riktigt bra EP som jag fångades av direkt. Jämfört med de tidigare albumen de har gjort så tyckte jag att soultermometern steg ett rejält antal grader i dessa nya låtar, till en varm klubb-soul med riktigt skön gungande electronica-bakgrund, och hookiga fraser som lägger sig som en söt röd paprika på ostmackan och gör den perfekt.

Du kan lyssna på allt detta, samt tidigare album på Spotify och på Soundcloud. Du kan följa dem på deras hemsida.

One of These Days
I Can’t Believe You’re Gone

One of These Days – live:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •