The Genuine Fakes – The Striped Album

7 mars, 2011 at 2:38 e m

Att göra en bra och jämn pop-platta är inte alls lätt, och efter att ha hört The Genuine Fakes nya platta så känns det som dom har lyckats. Känns lite som plattan skulle kunna härstamma från 90-talet, vilket inte alls är något dåligt.

Melodierna sätter sig och sångaren har en skön klang, som blir uppbackad av ett kompetent band med skön stämsång och ett solitt komp. Det enda negativa med plattan i mitt tycke är att lägga in en cover, ”Irreplaceable” som gjordes av Beyonce Knowles är nu omgjord. Har skivbolaget tvingat bandet på en cover? Låten känns något skum och malplacé, synd på en annars fet pop-platta.

Artworken på albumet tycker jag bara är outstanding, stilrent och jag gillar verkligen bilderna på bandmedlemarna. Bandet har gjort 2 videos också, spana gärna in When Reality Hits You, plattans bästa spår!

Plattan finns att lyssna på här och på Spotify. Lyssna, njut och gillar du det så köp plattan och stötta ett skönt band och hoppas på mer i framtiden. Under tiden så kan du kolla in deras hemsida här.  /Stuff

When Reality Hits You
I Don’t Want It

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •