Another Nation’s National Anthem – ”Conscious Castle”

8 december, 2010 at 4:43 e m

Another Nation's National AnthemAnother Nation’s National Anthem är tillbaka igen med en ny EP, ”Conscious Castle”. Jämfört med singeln ”Save Them From Sorrow”, som de släppte i våras, så känns det större, mer drömskt och djupare, både text- och musikmässigt. De skriver själva:

Slottet. Medvetandet.

En ensam kvarleva från det gamla folkhemmet – byråkraten har sett sina maktresurser uttömda och obsoleta. Nu cirkulerar han planlöst, utan en tydlig plats, utan ett tydligt mål. Inget tydligt syfte. Statsapparaten var en gång ogenomtränglig: en borg som omfattade och skyddade alla och envar från varandra och sig själva. Men i de tomt ekande korridorerna, vars ljud enbart var en reproduktion av den ursprungliga källan, började ett dån av röster växa fram. Apparatens medvetande förändrades till något annat, men knappast någon förstod vad som hade hänt.

Besök deras hemsida, Myspace- eller Facebook-sida för mer. EP:n finns också tillgänglig på Spotify.

About Your Fathers

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •