Ocean Beach

11 november, 2010 at 10:25 e m

Ocean BeachOch när vi ändå är inne på röster i helt nya sammanhang, så kan det vara på plats att presentera Karl Buhres soloprojekt Ocean Beach.

Karl Buhre hittar vi annars i bandet Alouatta, som jag har presenterat förut här på bloggen. Det är ett ganska stort hopp han har gjort här från Alouattas frenetiska punkiga rock till denna singer-songwriter-musik, som för oss tillbaka till tidigt sjuttiotal med CSN&Y och Joni Mitchell. Han bjuder på ett par riktigt snygga kompositioner, som du kan lyssna på Ocean Beachs Myspace-sida.

Vad gäller Alouatta så är de inne i studion nu och spelar in material till kommande releaser, där bl.a. albumdebut planeras, vilken går under arbetsnamnet ”Run Tiger, Run”. (En fortsättning på Animal-temat?)

Efter inspelningarna så kommer Karl åter att vidareutveckla Ocean Beach, och förvarnar om att det kommer att byta inriktning en del. Här är ”Summer Trail”:

Summer Trail

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •