Modual

28 oktober, 2010 at 4:14 e m

ModualAtt jag skulle sitta och njuta av att lyssna till dubstep och drum’n’bass hade jag knappast trott på för ett tag sen. Inte för att jag har något emot dessa genres utan mest för att mitt lyssnande har riktat sig åt andra håll och att jag då aldrig kommit in i den typen av musik.

Men duon Modual har dragit in mig nu, och det genom att blanda in snygga popmelodier och en skön jazzharmonisk känsla i detta. Resultatet bli en härligt laidback musik, avkopplande och lätt melankolisk, med intressanta, mycket välgjorda produktioner.

I september kom de ut med EP:n ”Infinity” och denna, plus en tidigare EP, finns att lyssna på på Bandcamp och på Moduals Soundcloud-sida. Du hittar dem också på Facebook.

Här är två låtar, en från vardera EP:

Infinity
Deeper Than This

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •