Chris Michols Band – ”Scar Trek”

27 augusti, 2010 at 2:55 e m

Chris MicholsFörra veckan släppte Chris Michols Band sitt första officiella album, ”Scar Trek”. För ett par år sedan släppte dock Chris Michols solo albumet ”The Long Road”, endast digitalt, vilket laddades hem mer än 100 000 gånger på olika sajter. Delar av detta släpptes sedan officiellt på EP:n Fade In 2009.

Det nya albumet ansluter till där de förra plattorna med Chris Michols slutade med singer/songwriter med en postgrungekänsla, starka melodier och självklart Chris speciella röst i förgrunden. Men det bjuder samtidigt på mycket mer. Melodikänslan finns där och postgrungevibbarna också, men de har fått ge vika mer och mer för andra influenser som folkmusik, 60-tal och indierock som snyggt vävs in i mixen.

Är du ett fan sen tidigare så kommer du känna igen dig, samtidigt som du bjuds på ett mer varierat, starkt album. Lyssna mer på Chris Michols Bands hemsida. Här är två låtar från ”Scar Trek”:

Killer
Loser

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •