Nytt album med The Rumble

8 april, 2010 at 3:10 e m

The RumbleThe Rumble går inte att ignorera. När jag hörde dem första gången för ett par år sen så var det som en skön energistråle som borrade sig igenom all övrig musik, med ett jäkla röj och och frenesi. Vi har skrivit om dem förut här, och nu har de så äntligen kommit ut med sin första fullängdare.

Och energin är det inget fel på nu heller, det är full fart från början, kanske mindre skitigt men ännu mer och bättre stuns och driv än tidigare. Albumet visar samtidigt upp en bredare bild av bandet, där de utforskar rocken i fler skrymslen och vrår där Hanks rockbluesiga sång limmar ihop allt till en helhet. Ett album som passar perfekt både på förfesten och dansgolvet.

Du träffar The Rumble på Myspace och albumet kan höras i sin helhet på Spotify. Här är ett par låtar:

24 Hours
Madman

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •