Dubious Quip – ”Obedient Minds”

15 februari, 2010 at 6:38 e m

Dubious QuipFör drygt ett år sedan kom Dubious Quip ut med singeln ”Obedient Minds”, och i slutet på förra året kom äntligen albumet med samma namn. Och de sju spåren känns som en naturlig fortsättning på titelspåret, med mr Quips egen mix av hip hop, reggae och soul. Tillbakalutat, cool och skönt att lyssna på.

Det blir inte sämre av att en annan favorit, Ulf Ljusberg, är med på plattan med sin ”Make It Right”, som han också sjunger på. Även Pitz och R.A.W. lämnar sina bidrag i form av en riktigt skön rap som går hand i handske med stämningen på albumet.

Dubious Quip följer du på hans hemsida, där du också kan lyssna. Du kan också gå direkt till hans Bandcamp-sida för att lyssna.

Free
Make It Right (feat. Ulf Ljusberg & Pitz)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •