Sweet Serenades

4 december, 2009 at 4:56 e m

Från Sweet Serenades kom tidigare i år den mycket starka debutplattan ”Balcony Cigarettes”.  Den innehåller ett bra knippe smittande låtar, med hög nynningsfaktor. Det är lekfullt och romantiskt vackert om vartannat i en modern indiepop som ändå låter rötterna lysa igenom.

Sweet Serenades bildades 2002 av de Timrå-borna Martin Nordvall och Mathias Näslund. I det flitiga giggandet ha de bland annat turnerat en hel del på anstalterna i landet och ”fått unik insyn i kriminalvården och testat sina skapelser på internerna – låtar som inte lockat till dans, skrik, tårar eller upplopp har skrotats.”

Lyssna på plattan ”Balcony Cigarettes” på Sweet Serenades Myspace-sida och läs mer på deras hemsida.

Mona Lee:

On My Way

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •