Sweet Water Pirates

8 september, 2009 at 3:27 e m

En av förra årets bästa pop-plattor, i mitt tycke, var Jon Rinnebys ”I’m In a Sideshow”. En samling oemotståndliga poplåtar med en trevlig indie-känsla i. Med detta i bagaget tog Jon och skapade gruppen Sweet Water Pirates för att fortsätta sin pop-odyssée.

Även om inget sammanhållet album har släppts än, så finns en samling låtar att ta del av på deras hemsida och på deras Myspace-sida. Och ska jag jämföra med det tidigare, så känns det lite annorlunda här.

Den omisskännliga pop-melodi-snickrandet finns där, men det låter mindre indie och mer retro än tidigare. Hittar influenser från country, folk, Beatles och annat. Det är varierande och det ska bli spännande att följa vad de hittar på härnäst.

I Have No Place to Go
Little Box of Stars

För de som har missat albumet ”I’m In a Sideshow”, så finns det att lyssna på och ladda hem på Sweet Water Pirates hemsida.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •