Meadowmusic fyller 1 år!

23 juni, 2009 at 2:40 e m

Idag är det precis ett år sedan det första inlägget publicerades här på Meadowmusic. En dryg månad senare startades även en motsvarande sida på engelska med översatta inlägg. Vi har hunnit med att presentera snart 250 artister och nästan 1000 låtar för nedladdning.

Vår ambition var från början att visa upp för en vidare krets människor hur mycket fantastisk bra musik som görs i Sverige av artister som ännu inte nått ut till en bredare publik. Vi kände det nästan som om vi satt på en hemlighet som bara måste komma ut.

Att döma av all fantastisk respons från många tusentals besökare, andra bloggar, sajter och även tidningar och radio, både i Sverige och utomlands, så har vi kommit en bra bit på vägen i vår strävan. Och det känns helt fantastiskt! Jag hoppas att ni även fortsättningsvis kommer att följa bloggen, sprida musiken här vidare och därmed stötta artisterna på sin väg att bygga upp sina publikskaror. Tack ska ni ha för det.

Slutligen vill jag tacka alla härliga artister och band som jag har haft så mycket kontakt med under året.

/Pär

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •