wHaT iF?

16 april, 2009 at 2:51 e m

Redan 1980 lade Pål och Conny upp planerna för wHaT iF. Dessa inkluderade Påls då ännu ofödda dotter Linnea, varför de av förklarliga skäl fick vänta lite. :-) 2005 var det så dags och gruppen wHaT iF såg dagens ljus. Den som väntar på något gott…

Och gott blev det. Sitter nu och lyssnar på deras tredje album ”The Final Meltdown”, ett riktigt härligt album. Lekfullt och experimentellt, klockrena melodier, varierat och en skön stämning. Linneas röst och experimenterandet påminner mig om Björk ibland, medan konceptet, stämningen, radiorösterna ger mig ganska mycket Roger Waters-vibbar.

Du träffar bandet på wHaT iFs hemsida, på Myspace och på Jamendo. På Jamendo kan du också ladda hem inte bara detta album, utan alla deras tre album.

Lyssna och ladda hem tre låtar:

Rainy Days
Dream of Peace
Running Over Fields

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •