The Carnivales

6 mars, 2009 at 2:30 e m

Förkylning, det känns som jag har bomull i huvudet och allt går liksom långsammare. Då är det bra att lyssna på The Carnivales, för de har energi att dela med sig av så det både räcker och blir över. Att de heter just The Carnivales passar bra, för detta är fest, rockfest. Inga sura miner här inte, när de öser på med sin intensitet och spelglädje.

Inspelningarna här känns väldigt livemässiga, som ett ordnat kaos, och om det är en indikation, så lär ingen stå stilla på konsertgolvet när de är ute och giggar. Du kan ladda ner och lyssna på ett par spår här från deras EP ”Five of a Kind”.

Vill du se dem live, så får du en chans redan imorgon på Teater Accent i Stockholm.

Besök också The Carnivales hemsida och deras Myspace-sida.

Lola
Killer Kid

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •