Moist

23 mars, 2009 at 4:54 e m

Sitter här och lyssnar på sköna stämningsfulla toner från Moist. Närmare bestämt från EP:n ”Alone”, en 7-spårs platta med 4 originalspår och 3 spännande remixer av Addeboy vs Cliff, Håkan Lidbo och Red Snapper.

Moist-låtarna har en ödslig, atmosfärisk känsla, där tunga basbeats kliver ner och skänker djup till det hela. Samtidigt är det bra down-tempo pop med Maria Marcus lite distanserade, souliga röst som ett perfekt giftermål med stämningen. Riktigt bra electronica som man kan svepas in i och drömma sig bort en stund med.

Bakom Moist finner man låtskrivaren och producenten David Elfström Lilja, som i olika samarbeten skapar denna vackra musik under namnet Moist. På Moists sajt kan du lyssna mer och dessutom ladda hem hela den förra EP:n ”I Am What I Am” och just nyligen släpptes också ett nytt samarbete med Sophie Rimheden ”Just Say You’re Sorry”, som också är fri att ladda hem.

Moist finns också på Myspace, där du kan lyssna på EP:n ”Alone”. Här får du se en video från den förra plattan samt lyssna och ladda ner ett par låtar från ”Alone”.

I Am feat Íse (från I Am What I Am):

Not Alone
How Long

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •