Six Figure Transatlantic

7 januari, 2009 at 4:35 e m

Jag lindas in i ett mycket skönt sound från Six Figure Transatlantic. Deras americana-doftande pop påminner mig en hel del om Neil Young och CSN&Y under tidigt 70-tal, och i den nära akustiska känslan som infinner sig känns det nästan som om Damien Rice är närvarande. Det är inte helt utan att jag också hör tidig Radiohead i en del låtar. Behagligt, mjukt, riktigt bra låtar, ja, riktigt värt att lyssna på.

Låtarna här ger en försmak inför deras kommande debutalbum som kommer ut under våren. De har tidigare gett ut ett par EP:s, som du kan lyssna på på deras hemsida. EP:n ”Movers & Shakers” kan du dessutom ladda hem helt fritt. Du hittar också Six Figure Transatlantic på Myspace.

Pink Heart
A Storm Is Coming
Isabel

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •