Moose Trail

23 januari, 2009 at 4:28 e m

Ursäkta det lilla uppehållet under veckan, men nu är jag tillbaka på plats igen och jag och andra kommer att fylla på med bra musik här på sidan. Och nu passar det perfekt med Moose Trail, tycker jag. Ulf Ljusberg har vi skrivit förut om, och här ser vi honom i sällskap med Tobias Thun i Moose Trail, en grupp de har odlat vid sidan av sina andra projekt och som har fått utvecklas mer och mer efterhand.

2005 släppte de en EP, och nu har de följt upp detta med att släppa låten ”Oh Lord”, som du kan lyssna på här nedan. Och jag skulle inte ha något emot om denna country- och americanainspirerade musik med en skön Nick Cave-svärta, skulle mynna ut i ett fullängdsalbum. Enligt planerna så kommer de inom kort också att debutera live i denna konstellation. Detta kan du hålla koll på på Moose Trails Myspace-sida, där du också kan lyssna på fler låtar.

Oh Lord
Return of the King
Hard to

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •