Twiggy Frostbite

4 december, 2008 at 2:36 e m

Twiggy FrostbiteTwiggy Frostbite, smaka på det namnet. Jag vet inte riktigt varifrån det kommer eller vad det betyder, men jag tycker att det är känns alldeles perfekt till deras musik. Som gnistrande istappar en stjärnklar natt. Det är spännande och lite mystiskt med svala melodier som snirklar sig fram i en fantastiskt skön ljudrymd. Elin Lindfors dimhöljda röst är det magiska trollspöt som förvandlar detta till något alldeles speciellt.

Efter sångerskan Elin Lindfors samarbete med David Lehnberg i The Deer Tracks, som jag skrev om i somras, så är Twiggy Frostbite nu på gång med sitt debutalbum ”Through Fire” (Despotz Records). I början på februari kommer det ut och i väntan på det så bjuder de oss här på ett spår, ”Heroes”.

Här kan du lyssna och ladda hem ”Heroes”:

Heroes

Besök Twiggy Frostbite på Myspace och Facebook

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •