Tävling med Spotify-invites och Maskrosbarn

9 december, 2008 at 3:18 e m

Uppdatering
Tävlingen är nu avslutad och vinnarna har fått sina Spotify-invites via mail och övriga får sina skivor med posten. Tack för att ni var med.

——————

Tidigare har jag skrivit om Conny Welén här i bloggen. Jag har fem stycken singlar med hans kanon-låt Maskrosbarn”Maskrosbarn” som jag tänkte passa på att lotta ut till de som vill vara med i denna lilla minitävling. Du kan också signa upp dig på hans nyhetsbrev om du vill ha singeln.

Skriv en kommentar till detta inlägg så drar jag fem vinnare av de som har skrivit. Glöm inte att skriva e-postadressen (visas inte offentligt).

SpotifyDet finns dessutom två inbjudningar till att börja använda Spotify som jag tänkte passa på att lotta ut samtidigt. Samma regler som ovan.
Om du inte vet vad Spotify är så kan jag berätta att det är en musiktjänst som låter dig strömma musik direkt till din dator och dela spellistor med vänner. Hur mycket du vill och du kan välja bland miljontals låtar från mängder med artister.

Det händer mycket roliga saker runt de artister vi har presenterat här på Meadowmusic. Vid sidan av presentationerna så har vi ju inget nyhetsflöde där vi berättar om detta; oftast kan ni läsa om detta på artisternas egna sidor. Jag tänkte ändå passa på att berätta om att Strangers In Wonderland bubblar på Trackslistan denna vecka, och på lördag visar det sig om de lyckades komma upp på listan.
En annan rolig sak är att både Ninja Dolls och Billie the Vision and the Dancers är nominerade till Rockbjörnens Myspace-pris. Gillar du dem så kan du rösta fram dem på Myspace, eller någon annan av kandidaterna du gillar.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •