Square

6 november, 2008 at 7:00 f m

SquareMedryckande är bara förnamnet när jag lyssnar på Square. Det börjar rycka i benen och jag önskar att jag förflyttades till någon festival-partyscen någonstans så jag kunde leva ut det helt och hållet. Och jag som inte ens gillar att dansa.

Höghastighets-ska kan jag ju försiktigt börja med att beskriva det som. Men det är ska som du aldrig hört det förut. Rock, punk och en massa andra influenser fulländar detta till en egen mix jag i alla fall inte har hört någon gång förut. Blåsare som får jobba stenhårt, en grym rytmsektion, sköna gitarrer och en sångare som ger så mycket så jag kan höra hur svetten rinner.

Två album har de bakom sig och ett tredje är utlovat den 21 november. Här nedan hittar ni några spår från den.

L-l-l-let Us Into Mama’s House!:

Mr P and His Pushy Machine
HC Bad

Läs mer om Square på deras hemsida och blogg
och lyssna mer på deras Myspace-sida

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •