Ninja Dolls

20 november, 2008 at 7:00 f m

Om man jämför band som tex Monster Magnet, Terrorvision, Rocket from the Crypt och Marilyn Manson med många andra hårdrocksmalande band som också är fyllda med energi, så hittar man den stora skillnaden i att de förstnämnda har melodier som sätter sig som en smäck. Detta har Falunbandet Ninja Dolls också. De öser på så det smäller om det (lyssna bara på trummorna i ”Don’t Come Too Close”), och har också en känsla för melodier. Att det dessutom förenas med en fantastiskt cool sång från sångerskan Vicky gör det ännu bättre!

Ninja Dolls har funnits sedan 2001 och har spelat in en fullängdsskiva ”Cheap Tricks and Lies”, gjort över hundra spelningar och blivit månadens band i P3 Rockster. I början av 2009 kommer de att ge ut EP:n ”HeyHeyHey” (Poison Tree Records) och efter det kommer de att turnera i Holland och Tyskland.

Jag önskar att videon till ”Don’t Come Too Close” görs Mangatecknad…….det hade bara varit så skitcoolt;-)

Njut av video och två låtar:

Run and Hide:

Don’t Come Too Close
HeyHeyHey

Ninja Dolls Officiella hemsida
Ninja Dolls på Myspace

Keep cool, Jeppe

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •