Tävling!

13 oktober, 2008 at 1:04 e m

Strangers In Wonderland, som jag skrev om här på bloggen för några veckor sedan, släppte sitt debutalbum ”Shadows” den 6 oktober.  Jag har fått några av dessa CD-skivor och tänkte att jag skulle dela ut dessa till er läsare.

För att kunna göra det så tänkte jag helt enkelt ha en utlottning av 4 st ”Shadows”-CD-skivor.
För att vara med i utlottningen gör du så att du skriver en kommentar till något av inläggen under denna vecka, fram till och med söndagen den 19 oktober. På måndag drar jag sedan 4 vinnare och berättar om här på bloggen i ett inlägg.

Så, kommentera ett inlägg denna vecka och vinn en CD-skiva med Strangers In Wonderland.

Om ni gillar det här initiativet så är det väl inte omöjligt att vi kommer att dela ut fler skivor och andra saker från artisterna vi skriver om här på meadowmusic.se. Skriv gärna vad du tycker om detta.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •