Sara Culler

5 oktober, 2008 at 2:51 e m

Sara CullerSara Culler skapar angelägen musik. Hon finns där någonstans mellan sprudlande lo-fi-electronica och akustiskt och varierar friskt. Det finns en skön nerv i det hon gör och hennes röst är kanske det främsta verktyget för att skapa denna känsla. Det är känslosamt med en angelägen spänning i, och spricker ibland upp i Sinead O’Connor-liknande ”utbrott” som får mig att höra upp.

Sara har tidigare släppt ett antal EP, och är nu på gång med att färdigställa en split-EP tillsammans med maken David Fridlund (David & the Citizens), vilken är planerad att komma ut under hösten.

Sara Cullers hemsida kan du lyssna och ladda hem hennes musik och köpa hennes EP. Nedan kan du lyssna på ”Are You Sleeping” från EP:n ”Miss Takes – Light the Night!”, ”At Least Like Melissa” från ”wolflike they are” samt en lysande cover som andas liv i Madonnas ”Who’s That Girl?”

Are You Sleeping
At Least Like Melissa
Who’s That Girl?

Sara Culler finns också på Myspace

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •