Port of Saints

26 oktober, 2008 at 4:02 e m

Port of SaintsWilliam S. Burroughs skrev boken ”Port of Saints” 1973. Berättelsen består av flera sammanvävda sidohistorier medan huvudtemat handlar om ett gäng vilda grabbar som försöker ändra i historien genom att resa i tiden till olika platser.

De kanske inte skriver om historien direkt, men annars så känns denna bokbeskrivning som mycket träffsäker vad gäller bandet Port of Saints. De gör nedslag i historien och får in influenser från många håll som Soundgarden, Queens of the Stone Age, Black Sabbath äldre psykadelia-rock och mycket annat. Många trådar som drar åt olika håll, men de får ändå ihop det till en tung driven rock som känns riktigt kul att lyssna på.

Jag rekommenderar verkligen ett besök på deras Myspace-sida eller Facebook-sida, så får ni höra än fler sidor av detta spännande rockband.

Lyssna på och ladda hem tre låtar:

The Martyr
Monster
Dead End

Twist Magazine har recenserat deras EP ”Day and Night Delivery” och en live-spelning.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •