Blicq

16 oktober, 2008 at 11:10 f m

BlicqLåt er svepas in i de drömska tonerna från Blicq. Passar perfekt en sån här gråkulen höstdag. På atmosfäriska vackra bakgrunder bryter ett lite hårdare industri-beat försiktigt in.  Det är down-tempo, laidback och Ylvas förföriska, lite jazz-anstrukna röst lägger upp melodier som drar in mig i låtarna.

Blicq är en duo bestående av Anders Ekman och Ylva. De startade 2003 med att skapa musik tillsammans. Ännu har inget sammanhållet album släppts, men nya inspelningar är på gång med siktet inställt på just detta.

Här nedan kan ni lyssna på och ladda hem tre av deras låtar. På Last.fm kan ni fortsätta att utforska deras musik, lyssna och ladda hem. De har också en Myspace-sida ni kan besöka.

Civil Pulse
Today
No Way Back

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •