Youth and Student Travel

30 september, 2008 at 7:00 f m

Youth and Student TravelNej, detta är ingen resebyrå jag ska skriva om, utan ett spännande band som startade 2006 i Sandviken. De levererar en jäkligt skön indiepop och indierock med bra melodikänsla och mycket speciell sång.

De har hunnit med att producera två EP: ”Youth and Student Travel” och ”Copy Me, Copy You”. Två skivor med helt olika karaktär. Den första mer vild, spontan och opolerat häftig och den andra mer stillsam, eftertänksam och med en stämning som påminner mig lite om senare Velvet Underground.

Här nedan finner ni tre låtar från den senaste EP:n ”Copy Me, Copy You”, en EP jag tycker är helt lysande och som lovar mycket framöver. Men missa inte det andra också, det är riktigt bra och ni kan både lyssna mer och ladda hem båda samlingerna på deras Myspace-sida.

Lyssna och ladda hem:

A New Love Found
Celebrity News
Copy Me, Copy You

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •