Second Hand Rumours

6 september, 2008 at 7:00 f m

Måste säga att jag verkligen gillar Marcus Brännströms röst i Second Hand Rumours, och hans sätt att sjunga. En speciell ton och ett skönt laidback, coolt uttryck, inte helt olikt Chris Martins i Coldplay.

Och just Coldplay-influenserna känns också i musiken, men bara delvis. Det känns lite lättare på något sätt och melankolin får inte lika mycket plats, samtidigt som de akustiska gitarrerna ger en lite annan inriktning också. Och de navigerar snyggt mellan denna lite ”modernare” pop och sina andra inspirationskällor som är åt americana/singer-songwriter-hållet och hittar en skön egen linje här.

Här nedan så kan ni avnjuta tre spår från deras EP ”So Many Steps”, som de släppte nu under sommaren:

Summernight Tune
Seven Years
Like a Dream Come True

Gillar du det här så rekommenderar jag dig att besöka bandet och berätta vad du tycker.
Lyssna mer och ladda hem på Second Hand Rumours Myspace-sida.
Och glöm inte bort att besöka deras bloggsida också.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •