Kaross

11 september, 2008 at 7:00 f m

Hur härligt det än är med riktigt sköna gitarrmattor som täcker din kropp, så höjs det ändå några snäpp när låtarna blir ”gitarrslingbaserade”. Kaross gör detta riktigt grymt! Där finns ett häng i låtarna som bär dem hela vägen igenom och bjuder på kanonmusik.
Kombinationen med en raspig rockröst gör ju inte saken sämre.

Kaross har spelat tillsammans sedan 2000 och 2005 vann de Partillerocken med skivkontrakt som pris. Albumet släpptes våren 2007 på bolaget Eastground records!

Du får lyssna och ladda ned två rockrökare. På deras Myspace sida kan du lyssna på en ganska cool låt, ”Old Vinyl”, som får tankarna att gå iväg till Brian Setzer Orchestra. Tyvärr utan rockabilly-gitarren dock!

Meat Me
Bong Song

Hälsa på hos bandet:
Kaross på Myspace
Bandets officiella hemsida

Keep cool,
Jeppe

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •