Chris Michols

3 augusti, 2008 at 7:00 f m

Som det sanna grungefan jag är har jag svårt att inte tycka om Chris Michols. Hans röst är för mig väldigt speciell, även om det är svårt att inte höra att det däri finns en rejäl dos av Eddie Wedder, Chris Cornell och Lane Staley. Ingen dålig röst med andra ord.

Och tur är att hans låtar inte är dåliga heller. Tvärtemot tycker jag att de är väldigt bra. Om jag måste beskriva dem i ord skulle jag säga att det rör sig om en härlig laid back grunge med inslag av singer songwriter. Men, det bästa ar nog att lyssna själv.

Jag skulle inte förvånas om Chris när som helst blev uppsnappad av något större skivbolag, som vill sprida hans alster världen över. Jag snarare hoppas att det händer väldigt snart. För han är helt klart för bra för att inte höras av fler.

Roligast av allt är att Chris låter oss alla ta del av hans musik helt gratis. Han har nämligen lagt upp sitt senaste album för gratis nedladdning på hans officiella hemsida, www.chrismichols.com. Där kan du göra som jag, och tusentals andra redan gjort – ladda ner den helt enkelt! Där kan du också komma i kontakt med Chris, och läsa mer om honom och se när och var han spelar live etc. Du hittar honom också på myspace (www.myspace.com/chrismichols).

Här fyra låtar från ”The Long Road”:

These Memories
Fade In Fade Out
I Want to Go Home
Hard to Let Go

Ladda hem hela albumet:
The Long Road (192 kbps, zip-fil, 58MB)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •