Zed is Dead

6 juli, 2008 at 8:02 f m

Inspirerad av Tarantino, sen mitt förra inlägg, kastade jag mig osökt (eller sökt) över Växjö bandet Zed is Dead! Med en helt ny Fuckin Demo, som de kallar den själv, fortsätter Zed is Dead sin släpiga rock! Jo, jag menar faktiskt släpiga rock, fast i positiv bemärkelse. Sångare Edin Z sjunger på ett släpigt dimhöljt(!?) sätt som passar kanonbra till Zed is Deads ”avant garde” rock!

Den nya fuckin demo i all ära, men guldkornen ligger enligt min mening i låtarna Shadow of my pain och Here by your side! Tycker Ni att det låter som Edin Z läspar på Shadow of my pain, så gör han det;-), enligt källor så saknade han en framtand vid inspelningen!

Ni får två låtar från 2007 och en från nya inspelningen!
shadow-of-my-pain
here-by-your-side
indifference

För att lyssna och ladda hem samtliga låtar och läsa mer ombandet:
Zed is Deads Myspace sida

Keep cool,
Jeppe

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •